Funny Soft Happy & The Opposite

za 18 jan | 22:00

Je ultieme fantasie wordt werkelijkheid in Funny Soft Happy & The Opposite: het leven als een jazzmusicaldanservaring. Als je het leven serieus neemt, dan is dit de generale repetitie. Terwijl het leven aan ons voorbij flitst, biedt Funny Soft Happy & The Opposite een uitweg. Zes dansers demonstreren een high-intensity training voor lichaam en geest, waarmee je uithoudingsvermogen voor het leven opbouwt.

Want dat hebben we hard nodig in deze wereld die steeds sneller draait en waarin waarden als zorg, compassie en luisteren naar elkaar onder druk staan. Hoe verhouden wij individuen ons tot elkaar in zo’n wereld? Of tot de groep? Funny Soft Happy & The Opposite bouwt samen met jou een nieuwe ruimte waarin deze vragen gesteld kunnen worden, vol met regenbogen, rookgordijnen en oogverblindende lichamen.

Met dank aan Bob Fosse-musicals, neurowetenschap en work-outvideo’s uit de jaren ’80, bieden zes uiteenlopende dansers je een glimp van hoe het leven zou kunnen zijn wanneer we toegeven aan dat waar Funny Soft Happy & The Opposite over gaat: dit leven dat we leven. Sluit je aan: voel je vrij om je haar los te gooien, een drankje te doen, een gedachte te delen en achteraf te dansen.

If human life is a performance
Then we need a human performance practice
To build stamina for life

– Connor Schumacher

Image: Noortje Stortelder
Koop kaarten