Vacature: Hoofd Communicatie en Ontwikkeling

Dansateliers zoekt een Hoofd Communicatie en Ontwikkeling  x/v/m


Klik hier voor de complete omschrijving: Vacature Hoofd Communicatie en Ontwikkeling Dansateliers

 

Wie zoeken we?
Voor deze inhoudelijke functie zoeken we een verbindende verhalenverteller met een flinke dosis ervaring en stevigheid in je vakgebied. Je bent een ontwikkelaar, een enthousiaste professional die eigen ideeën meeneemt, graag eigen verantwoordelijkheid neemt, maar ook met plezier samenwerkt. We zoeken iemand die meedenkt over en bouwt aan de ontwikkeling van Dansateliers. Je bent goed in het verbinden van verschillende verhalen en stemmen en weet de juiste taal en vorm samen te brengen.  

Je vindt het leuk om met makers een lange lijn uit te zetten en hun werk te vertalen in een passend communicatieplan en dit uit te voeren. We willen een goed, inhoudelijk verhaal en een bijpassende vorm per maker of project. Als onderdeel van het team van Dansateliers draag je bij aan de visie en praktijk van de organisatie en neem je de verantwoordelijkheid voor de bijdragen vanuit jouw expertise en menselijke kwaliteiten. Je hebt een goed beeld bij thema’s die spelen in de dans en/of het kunstenveld en ziet inhoudelijke verbindingen met ons eigen verhaal. Dansateliers werkt in lokale en (inter)nationale netwerken en samenwerkingen. Jij kunt deze goed zichtbaar maken en inhoudelijk uitdiepen. Je bent bij voorkeur woonachtig in Rotterdam of omgeving. 

 

Is je interesse gewekt? Je reactie – sollicitatiebrief en CV – graag vóór 29 mei versturen naar: pr@dansateliers.nl t.a.v. Hanneke Huisman.

Wil je meer informatie? Laat dat in de mail dan even weten. Sollicitatiegesprekken worden gevoerd in de de week van 5 en 12 juni, nadere informatie daarover volgt indien je wordt uitgenodigd.