Tweedaagse Peace Through Movement Workshop

vr 5 apr t/m za 6 apr

Hoe manifesteren je gedachten, emoties, lichaamssensaties en intenties zich in je acties en in jezelf? Dat onderzoek je tijdens de Peace Through Movement-workshop van Pedro Goucha Gomes. Pedro is een gecertificeerde Feldenkraisleraar. Met een combinatie van mindfullness en Feldenkrais geeft Pedro je de tools om te bouwen aan de belichaming van een vredige innerlijke ruimte.

De workshop bestaat uit vrije bewegingssessies, geleide sessies en Awareness Through Movement-lessen. Awareness Through Movement-lessen zijn geleide bewegingsoefeningen die mensen plezier en vrede brengen terwijl ze nieuwe mogelijkheden van bewegen en voelen leren. ATM ligt aan de basis van de Feldenkraismethode. Hiernaast maak je kennis met enkele van de fundamentele houdingen uit mindfullnes, die je verkent door beweging en door korte geleide meditaties.

De Peace Through Movement-workshop is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in het combineren en ontdekken van nieuwe disciplines van belichaming. Tijdens de workshop creëer je een moment van vertrouwelijkheid, vloeiendheid en geworteldheid met jezelf en je omgeving. De workshop is open voor iedereen, je hoeft geen ervaring met dans of beweging te hebben.

Data:
Vrijdag 5 april, 12:00-16:30 uur
Zaterdag 6 april, 12:00-16:30 uur

Locatie: Dansateliers, Rotterdam
Tickets: 65 euro

Koop kaarten