Studiopresentaties: Kim & Marta / Joseph Simon

za 16 jun | 20:30

Het is alweer tijd voor de laatste studiopresentaties van het seizoen. Kom op 15 en 16 juni naar de try out van Engel van het makersduo Kim & Marta en een funky duet-in-wording van Joseph Simon. Kijk hieronder voor meer informatie.

Codarts alumni Kim-Jomi Fischer & Marta Alstadsæter maken zich klaar voor de première van Engel op  27 juni in Noorwegen en 30 juni in Podium Bloos, Breda. In Dansateliers geven ze eerst nog twee try outs om daarmee de laatste puntjes op de i te zetten. Met het concept van Engel wonnen Kim & Marta de BNG Bank dansprijs 2018 voor de sculpturale wijze waarmee ze circus en dans met elkaar combineren. Ben jij benieuwd? Kom vooral kijken.

Choreograaf Joseph Simon toont een funky duet-in-wording voor dansers Madelyn Bullard en Viviana Fabiano, Net als in eerder werk verbindt hij elementen uit het klassieke ballet met bewegingsstijlen als house, hiphop en dancehall. Tijdens de studiopresentatie toont hij een eerste uitkomst, waarover hij graag met je in gesprek gaat.

Studiopresentaties
Vrijdag 15 juni, 20.30
Zaterdag 16 juni, 20.30
Dansateliers
Tickets: 8 euro (ex. online fee)

Beeld: Anna van Kooij

Koop kaarten