Studiopresentatie: Loïc Perela / Igor & Moreno

vr 21 jun t/m zo 23 jun

Maak kennis met het nieuwste werk van choreografen Loïc Perela en Igor & Moreno tijdens de studiopresentatie! Tijdens de studiopresentatie zie je het resultaat van choreografen die enkele weken bij Dansateliers de studio in doken om een werk verder te ontwikkelen.

Igor & Moreno presenteren een werkversie van CAN’T. Wat betekent het om deel uit te maken van een generatie die is opgegroeid met de belofte van eindeloze mogelijkheden? CAN’T vertrekt vanuit het gebruiken van persoonlijke beperkingen en incompetenties als creatieve triggers. Van daaruit ontstaat een onderzoek naar hoe je die beperkingen overwint met plezier, onbeschaamdheid  en vindingrijkheid. CAN’T is een viering van de vermoeidheid, pijn en onzekerheid die ontstaat door dag na dag, moment na moment, te moeten beslissen wie we zijn.

Loïc Perela maakten al vele avondvullende voorstellingen die succesvol zijn ontvangen door pers en publiek. Met het concept voor zijn voorstelling Hashtag won hij de Prijs voor de Nederlandse Dansdagen 2015. In juni werkt hij bij Dansateliers in de studio aan zijn nieuwe voorstelling POLY.

Data:
21 Juni     20:30h
22 Juni    20:30h
23 Juni    17:00h

Locatie: ’s Gravendijkwal 58-B, Dansateliers, Rotterdam

Koop kaarten