Moving Futures Festival Rotterdam

wo 20 feb t/m vr 22 feb

Van 20 t/m 22 februari landt het reizende festival voor hedendaagse dans Moving Futures Festival in Rotterdam. Te zien is een spraakmakend programma met maar liefst drie premières van choreografen Joseph Simon, Ibon Salvador Bikandi en Ingrid Berger Myhre & Lasse Passage op 20 februari.  

Premièreprogramma | 20 februari

Het Moving Futures Festival in Rotterdam opent met maar liefst drie premières. Ingrid Berger Myhre en Lasse Passage presenteren hun werk Panflutes & Paperwork. Ibon Salvador Bikandi en Joseph Simon tonen in een dubbelprogramma hun voorstellingen BLUR #1 (Ibon Salvador Bikandi) en Chameleon (Joseph Simon).

Female solo’s | 21 februari

De tweede dag van Moving Futures Festival in Rotterdam staat in het teken van solo’s gemaakt door vrouwelijke choreografen. Heather Ware en Hilde Elbers presenteren The Beauty of Falling Apart in de Pauluskerk. Vervolgens kunt u door naar de Theater Rotterdam Schouwburg, waar u in een dubbelprogramma Fading Fire van Lois Alexander en Hope & Heavy Metal van Sigrid Stigsdatter Mathiassen ziet.

Experimenteel en visueel | 22 februari

Voor Die Verwandlung won Sophie Mayeux in 2016 de Choreography Award op het ITs Festival. Samen met Emotional Porn van Keren Rosenberg en Tony Markus Sacharias is de voorstelling nu in een bewerkte versie te zien in een sterk visueel en beeldend dubbelprogramma.

Koop kaarten