25 jaar Dansateliers – opening #1

di 9 okt | 20:30

Dansateliers bestaat 25 jaar en dat luiden we feestelijk in met een best-off programma op 9 en 10 oktober 2018 in Theater Rotterdam. Twee avonden lang tonen we een selectie spraakmakende en opvallende voorstellingen die onder de vleugels van ons huis hun oorsprong vonden. Het programma vangt aan met de aangrijpende voorstelling Flatland, van Mor Shani uit 2011 en de première van I trust in this life: the hand of God van Connor Schumacher.

Flatland (2011) – Mor Shani
In Flatland (2011) van Mor Shani brengen één acteur en drie dansers het aangrijpende verhaal van een neuroloog die zijn eigen onderzoeksobject wordt. Een broeierige performance die uitmondt in een diep vat vol eenzaamheid en een beklemmend samenzijn waar elke omhelzing een wurggreep kan worden, elke streel een afranseling.

I trust in this life: the hand of God (2018) – Connor Schumacher (première)
I trust in this life: the hand of God is een gloednieuwe voorstelling van Connor Schumacher. Als maker staat Connor bekend om zijn sterk visueel vormgegeven voorstellingen waarin hij de wereld presenteert zoals hij is: hardcore en in your face. I trust in this life: the hand of God toert komend voorjaar mee in het programma THREESOME.

Tickets

Koop kaarten