25 jaar Dansateliers – opening #1

di 9 okt | 20:30

Dansateliers bestaat 25 jaar en dat luiden we feestelijk in met een best-off programma op 9 en 10 oktober 2018 in Theater Rotterdam. Twee avonden lang tonen we een selectie spraakmakende en opvallende voorstellingen die onder de vleugels van ons huis hun oorsprong vonden. Het programma vangt aan met de aangrijpende voorstelling Flatland, van Mor Shani uit 2011 en de première van I trust in this life, one day I will understand form van Connor Schumacher.

Flatland (2011) – Mor Shani
In Flatland (2011) van Mor Shani brengen één acteur en drie dansers het aangrijpende verhaal van een neuroloog die zijn eigen onderzoeksobject wordt. Een broeierige performance die uitmondt in een diep vat vol eenzaamheid en een beklemmend samenzijn waar elke omhelzing een wurggreep kan worden, elke streel een afranseling.

Choreografie: Mor Shani Performers: Jim Barnard, Gal Gorfung, Connor Schumacher, David Vossen Muziek: Jaap van Keulen Foto: Pepijn Lutgerink Artistiek advies: Sjoerd Vreugdenhil| Leeftijdindicatie: 16+ Productie: Dansateliers

I trust in this life, one day I will understand form (2018) – Connor Schumacher (première)
I trust in this life, one day I will understand form is de nieuwste voorstelling van Connor Schumacher. Meer informatie volgt.

Concept, choreografie, performance: Connor Schumacher Productie: Dansateliers
Koop kaarten