Jonas Frey & Joseph Simon

2016-2017

In het duet Infinite Games creëren dansers Jonas Frey en Joseph Simon op het podium, een speelplaats met onbeperkte mogelijkheden. Gedreven door nieuwsgierigheid en een niet te stillen honger naar beweging, proberen ze orde te scheppen in de chaos om zich heen. Door regels af te spreken en deze vervolgens weer te doorbreken, ontstaat een eindeloos samenspel waarin, op vrolijke wijze, een wereld van ideeën wordt blootgelegd.

Joseph Simon & Jonas Frey
Joseph Simon en Jonas Frey leerden elkaar kennen tijdens hun studie aan de ArtEZ Dansacademie in Arnhem. Beide makers hebben een passie voor ‘breaking’ en combineren in hun werk urban, klassieke en hedendaagse bewegingsvormen. In 2014 maakten Joseph en Jonas Je(ux)Tu(e)Torial voor het Schwindelfrei Festival in Mannheim, Duitsland. De voorstelling gaat in op de uitbreiding van mogelijkheden van online leren. In het duet onderzoeken ze hun identiteit als dansers en hun bestaan in relatie tot anderen in een digitaal tijdperk.

Choreografie en performance Joseph Simon, Jonas Frey Muziek Peter Hinz, Steffen Dix Decor Cédric Pintarelli, Joseph Simon, Jonas Frey Dramaturgie Eva-Maria Steinel, Merel Heering Fotografie: Lys Y. Seng Een co-productie van: Dansateliers, Choreographisches Centrum Heidelberg Met ondersteuning van: Stadt Heidelberg/Kulturamt,  Landesverband Freie Tanz- und Theaterschaffende Baden-Württemberg e.V. aus Mitteln des Ministeriums für Wissenschaft, Forschung und Kunst des Landes Baden-Württemberg   


Studiopresentaties: 31 maart, 1, 2 april 2017, Dansateliers, Rotterdam

Speellijst
13 juli (première DE), 14 juli 2017
Metropolink Festival, Heidelberg, DE

9 september (preview)
UITdagen, Rotterdam


16, 17 september
Hebelhalle, Heidelberg, DE

24 (première NL), 25 november
Rotterdamse Schouwburg, NL

8, 9 december
Tanzhaus, Mannheim, DE