De Dansweek komt eraan!

Van woensdag 30 mei t/m zondag 10 juni vindt de 5e editie van De Dansweek in Rotterdam plaats. Tijdens De Dansweek kan je in de schouwburg een bomvol programma met kleine en grote zaal voorstellingen beleven. Ook Dansateliers is van de partij. Op woensdag 30 en donderdag 31 april presenteert Giulio D’Anna PANORAMA, waarin Kristin de Groot (directeur Dansateliers) samen met haar partner Piet Rogie een bijzonder duet danst. Het werk werd door de Theaterkrant beschreven als “een intiem en teder visueel portret van de lange liefde.” Heb jij PANORAMA nog niet gezien? Ga dan vooral kijken (met geliefde!) en bestel je kaartje hier.

Connor Schumacher toont op dinsdag 5 en woensdag 6 juni zijn nieuwste voorstelling Transitioning Performance XL. Het stuk ging afgelopen Motel Mozaïque Festival in première en kreeg maar liefst 4 sterren in De Volkskrant. Transitioning Performance is een theatrale oefening in “zijn” en je verhouden tot een ander.  Met projecties en een bijzonder decor word je aan het begin van de voorstelling uitgenodigd om over bestaande denkpatronen  na te denken. Ben jij benieuwd? Hier vind je alles over de voorstelling en ticket-informatie.

Het werk van de jonge getalenteerde choreograaf Connor Schumacher […] roept steevast legio associaties op. Hij plaatst dansers zo geraffineerd ten opzichte van elkaar, in steeds wisselende verhoudingen, dat je al snel dubbelhartige relaties vermoedt […] Terwijl je eigenlijk heldere en strakke patronen ziet. De Volkskrant

Meer informatie over De Dansweek in Rotterdam vind je hier.