18 april

[de deadline voor het aanmelden voor One Night's Dance is verstreken.]

------

One Night's Dance is hét jaarlijkse startproject van Dansateliers, gericht op de ontwikkeling van beginnende dansmakers. Met het programma faciliteert Dansateliers een leertraject en biedt de organisatie een geweldige mogelijkheid om in korte tijd een kort werk te ontwikkelen. Dansateliers biedt workshops, coaching, gedeelde feedbacksessies en acht presentatiemomenten. Uit de aanmeldingen worden vijf makers geselecteerd aan de hand van een overtuigende motivatie, een helder concept. 

Selectie 
Uit de aanmeldingen wordt een selectie gemaakt van tien kandidaten die worden uitgenodigd voor de selectieworkshop op 22 en 23 juni. Van de tien worden vijf makers geselecteerd, die vanaf 23 oktober een stuk van max. 10 minuten ontwikkelen voor One Night’s Dance 2017.

De eerste week is een touch base workshop-week. In die week is beschikbaarheid van de crew vereist. Vanaf de week erna wordt je ingepland naar beschikbaarheid. Onderdeel van het project is een gezamenlijke halfway feedback-dag en werksessies met Konstantina Georgelou (dramaturg) en Edwin van Steenbergen (technicus/lichtontwerper). Het selectiecomité bestaat uit Kristin de Groot (directeur Dansteliers), Giulio D’Anna (choreograaf) en Merel Heering (dramaturg) die tevens betrokken is als overall coach en dramaturg gedurende het hele traject.  

Op 7, 8, 9 en 10 december en op 14, 15, 16 en 17 december wordt het werk gepresenteerd in een gecombineerd programma in Dansateliers studio, Rotterdam.

Selectieworkshop: 22 en 23 juni  
Workshopweek: 23 t/m 26 oktober 
Presentaties: 7 t/m 10 dec + 14 t/m 17 dec 2017
Locatie: Dansateliers, Rotterdam 

Let op: Deelnemers moeten woonachtig zijn in Nederland, op redelijke (trein)reisafstand van Rotterdam. Aanwezigheid op de data waarop workshops en voorstellingen gepland zijn is vereist!   

Meld je aan via info@dansateliers.nl
Deadline voor aanmelding: 14 mei


AANMELDING

Naam:
Geboortedatum:
Adres:
Telefoonnummer:
Email:

Wat is je motivatie om dansmaker/choreograaf te zijn? (max. 150 woorden)

Wat is je idee/concept?

(max. 200 woorden)

Hoe en met wie ga je dit idee vormgeven? (max. 200 woorden)

Wat zijn je verwachtingen? 

(max. 150 woorden)

CV 

Links naar voorgaand werk

« terug naar nieuwsoverzicht