Maak kennis met de dansmakers van vandaag, hun manier van denken en zoektocht naar mogelijke bewegingstalen tijdens de wekelijkse Movement Class. De movement class is een laboratorium; een geweldige manier om,  in een professionele omgeving,  je lichaam beter te leren kennen en je bewegingskwaliteiten te onderzoeken en ontwikkelen.

Tijdens de Movement Classes in Dansateliers krijg je les in improvisatie, performance en lichaamsbewustzijn. Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom! 

De movement classes zijn voor een ieder die geïnteresseerd is  in dans en beweging, of je nou professional  bent of amateur. De lessen worden gegeven door één van de choreografen die onderzoek doet in onze studio. De labs starten vanuit improvisatie met een focus op het persoonlijke onderzoeksthema en de choreografische interesse van de maker.

De open bewegingslessen zijn geïnspireerd op de succesvolle open lessen die Random Collision sinds enkele jaren in Groningen organiseert.


Why come to a Movement Research Class - video: Random CollisionAgenda

wo 14 feb Lana Čoporda
wo 21 feb Kim & Marta
wo 28 feb Johanna Tengan
wo 7 mrt Connor Schumacher
wo 14 mrt V + Elyssia
wo 21 mrt ?
wo 28 mrt Connor Schumacher
Wo 4 april Lana Čoporda
Wo 11 april Lana Čoporda
Wo 18 apil Evangelos & Elysia
wo 25 april Evangelos & Elysia

Woensdag Movement Class
De studio is open vanaf 19:30, de les start om 20:00 Tickets per les: € 4,=  / 10-lessenkaart: € 35,=

Op de hoogte blijven van ons lessen- en workshopprogramma? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.