Maak kennis met de dansmakers van vandaag, hun manier van denken en zoektocht naar mogelijke bewegingstalen tijdens de wekelijkse Movement Class. De movement class is een laboratorium; een geweldige manier om,  in een professionele omgeving,  je lichaam beter te leren kennen en je bewegingskwaliteiten te onderzoeken en ontwikkelen.

Tijdens de Movement Classes in Dansateliers krijg je les in improvisatie, performance en lichaamsbewustzijn. Professioneel of amateur of nog nooit een dansvloer aangeraakt? Maakt niet uit, iedereen is welkom! 

De movement classes zijn voor een ieder die geïnteresseerd is  in dans en beweging, of je nou professional  bent of amateur. De lessen worden gegeven door één van de choreografen die onderzoek doet in onze studio. De labs starten vanuit improvisatie met een focus op het persoonlijke onderzoeksthema en de choreografische interesse van de maker.

De open bewegingslessen zijn geïnspireerd op de succesvolle open lessen die Random Collision sinds enkele jaren in Groningen organiseert.


Why come to a Movement Research Class - video: Random CollisionAgenda

2017
wo 29 nov Connor Schumacher
wo 6 dec Lana Čoporda
wo 13 dec CANCELED
winterstop
2018
wo 17 jan Kim & Marta
wo 24 jan Kim & Marta
wo 31 jan Eva Schaller
wo 7 feb Eva Schaller
wo 14 feb Lana Čoporda
wo 21 feb t.b.a.
wo 28 feb Johanna Tengan

Woensdag Movement Class
De studio is open vanaf 19:30, de les start om 20:00 Tickets per les: € 4,=  / 10-lessenkaart: € 35,=

Op de hoogte blijven van ons lessen- en workshopprogramma? Schrijf je hier in voor onze digitale nieuwsbrief.