Connor Schumacher

28 October
Museum Boijmans Van Beuningen

Sluit je aan bij de Publieke Beweging van choreograaf Connor Schumacher in de tentoonstelling Change the System in Museum Boijmans Van Beuningen.

Zou de wereld er mooier uitzien als we iedere dag zouden dansen? Kan dans je perspectief op jezelf en de wereld om je heen veranderen? Als onderdeel van de tentoonstelling Change te System in Museum Boijmans Van Beuningen kan je dit, samen met choreograaf Connor Schumacher, zelf onderzoeken en ervaren.

Wat ga je doen?
Als deelnemer word je letterlijk en figuurlijk in beweging gezet. Connor werkt met heldere instructies om zo tot een nieuw bewustzijn van je lichaam, gedrag en omgeving te komen. Als deelnemer word je een bewegend onderdeel van de expositie, met ruimte voor verandering in het hier en nu.

Doe mee!
Deze bewegingssessies zijn bedoeld voor iedereen met een interesse in beweging, lichaamsbewustzijn, dans, performance en beeldende kunst. Geen ervaring vereist.

Data: 28 okt / 18 nov / 16 dec / 13 jan 
Tijden
: 14.00-15.30u
Prijs: gratis, excl. museumticket
Voertaal: Engels


Meer informatie en reserveringen hier.


_


Change the System
Van 14 oktober 2017 tot en met 14 januari 2018 presenteert Museum Boijmans Van Beuningen met Change the System de veranderkracht van een nieuwe generatie ontwerpers. De tentoonstelling toont de impact die zij hebben op het oplossen van grote mondiale vraagstukken. De tentoonstelling, verspreid over acht zalen, toont aan de hand van drie actuele thema's, schaarste, conflict en meerstemmigheid, het werk van zo'n vijftig nationale en internationale ontwerpers en kunstenaars waaronder Eric Klarenbeek, Iris van Herpen, Jólan van der Wiel, Elisa van Joolen, Boyan Slat en Christien Meindertsma.

Transitioning Values wordt geproduceerd door Dansateliers en is medegefinancierd door de Nieuwe Makers Regeling van het Fonds Podiumkunsten.« terug naar agenda overzicht