Kim-Jomi Fischer & Marta Alstadsæter / Eva-Maria Schaller

09 February - 11 February
Dansateliers, Rotterdam

Op 9, 10 en 11 februari presenteren de choreografen Kim-Jomi Fischer & Marta Alstadsæter en Eva-Maria Schaller nieuw werk-in-wording tijdens de studiopresentaties in Dansateliers. Na de presentaties nodigen we je uit om met de makers en het publiek in gesprek te gaan en jouw gedachtes te delen over het werk.

Engel van Kim-Jomi Fischer en Marta Alstadsæter is een voorstelling over innerlijke strijd, keuzes maken en het bevechten van demonen. Twee performers, een circus-acrobate en een danser, smelten samen in een fysieke dialoog waarin lichaamsgewicht, balans en momentum voortdurend met elkaar aan de haal gaan.

Met Vestris 4.0 vertaalt choreografe Eva-Maria Schaller de bestaande voorstelling Vetris (1969) van Russische choreografe Leonid Yacobson naar deze tijd. In de performance glipt een vrouwelijke performer het oorspronkelijk mannelijke bewegingsmateriaal binnen en doorbreekt zij de originele choreografie van binnenuit. Op live muziek van Matthias Kranebitter (elektronica) en Maiken Beer (cello).

Vr 9 februari, 20.30
Za 10 februari, 20.30
Zo 11 februari, 17.00
Dansateliers, Rotterdam
Tickets: 9 euro (incl. online fee)Foto: Engel (repetitie) door: Sandra Jaenette« terug naar agenda overzicht