Connor Schumacher

30 August
Dansateliers

Op 30 augustus starten we met een nieuwe serie Movement Classes. Elke woensdagavond maak je kennis met een choreograaf en ga je aan de hand van een aantal fysieke opdrachten op zoek naar je eigen vorm voor beweging. 

Op woensdag 30 augustus wordt de les gegeven door Connor Schumacher. Met zijn werk onderzoekt Connor nieuwe manieren van het ontwikkelen en ervaren van performance, voor zowel het publiek als de performer en maker zelf. Door middel van dansimprovisatie als instrument en oefening verbindt hij de deelnemers van de Movement Class met de geschiedenis van hun eigen lichaam en zoekt hij naar nieuwe manieren om door gebeurtenissen heen te bewegen. Kunnen we met lichaamshouding een nieuwe taal ontwikkelen? 

Leuk om te weten: Van 14 oktober t/m 14 januari werkt Connor mee aan de designtentoonstelling CHANGE! in het Museum Boijmans Van Beuningen. Hier geeft hij wekelijks een Movement Class voor (een deel van) de bezoekers. 

Woensdag Movement Class
De studio is open vanaf 19:30, de les start om 20:00u tot 21:30. Losse les: € 4,=  / 10-lessenkaart: € 35,=


Open voor iedereen geïnteresseerd in beweging, lichaamsbewustzijn, choreografie en dans. Geen ervaring vereist.« terug naar agenda overzicht